keskiviikko 3. heinäkuuta 2024

Vaikka heinäkuu on mätäkuu, niin älkäämme jakako kommarien (sdp + vasemmistoliitto) ryssäläisiä mustan Afrikan, Ryssälän ja islamistien valheita somessa?

1.7.2024 Kuntavaaliehdokas aluevaaliehdokas Tampere Seppo Lehto kuntavaaleissa 2025 Yhteislistalaisia haussa vapaussoturi@gmail.com ilmoittautumisenne
https://valkoinen-tampere-vapaussota-1918.blogspot.com/

Vaikka heinäkuu on mätäkuu, niin älkäämme jakako kommarien (sdp + vasemmistoliitto) ryssäläisiä mustan Afrikan, Ryssälän ja islamistien valheita somessa?



#Kuntavaaliehdokkaat #aluevaaliehdokkaat Suomen asialle 2025, ei kiitos islamille ja matuinvaasioille kaikissa mädättävissä muodoissaan :)
=> Oma kansa ensin kaikessa päätöksenteossa miehitettyjen alueiden palautusta ja sotakorvauksia korkoineen miehittäjä-Ryssältä toki aina muistaen?

30.6.2024 Kuntavaaliehdokas aluevaaliehdokas Tampere Seppo Lehto kuntavaaleissa 2025 Yhteislistalaisia haussa vapaussoturi@gmail.com ilmoittautumisenne

Tamperelainen kuntavaaliehdokas Lehto Seppo Huk yhteiskuntakriitikko: Oma kansa ensin kaikessa ja valtionvelkaa ei toiseuden ja EU:n ja Afrikan elättien hyväksi On julkeaa valehtelua väittää, että rahat eivät riitä suomalaisten perusturvan nostamiseen jos ja kun heitetään kuin "Kankkulan kaivoon" rahaa elintasopakolaisten, sotarikollisten vastikkettomaan elättämiseen kansakuntamme velkaannuttaen ei ole järkevään vaan kyltymättömän tyhmyyden näyte. 

Ei helvetti ei kerta kaikkiaan ei mädätykselle kaikissa muodoissaan. 
Hammasmätää vastaan hammaslankaa ja toiseuden kusettajia vastaan kunnon rajalait kuntoon ei turhia turvakkeita olivat sitten kameliratsastajia tai eivät.

Tavallista pidempi uimareissu 2.7.2024 Tampereen Maauimalaan Kuntavaaliehdokas Tampere Lehto Seppo kuntavaaleissa 2025 kuva2

https://Tampereen-kuntavaalien-yhteislista.blogspot.com

Seppo Lehto kuntavaaliehdokas aluevaaliehdokas 2025 ja eduskuntavaaliehdokas 2027

Tavallista pidempi uimareissu 2.7.2024 Tampereen Maauimalaan Kuntavaaliehdokas Tampere Lehto Seppo kuntavaaleissa 2025 kuva1
800 m Tampereen Maauimalassa verkkaiseen tahtiin uintia.



#Kuntavaalit #aluevaalit 2025 Tampere https://tampereen-kuntavaalien-yhteislista.blogspot.com/ Eduskuntavaalit Pirkanmaa 2027 Valkoinen Tampere Vapaussota 1918 Yhteislista eduskuntavaaliehdokas Lehto Seppo: Kohti parempaa Tampere On aika herätä toimimaan suomalaisemman Suomen puolesta joka kunnassa, niin Tampereellakin? Avittakaamme Tampereen tunnetuin maahanmuuttoa ja islamisaatiota vastustava Seppo Lehto Tampereen kaupunginvaltuustoon kuntavaaleissa 2025: https://Kuntavaaliehdokas-Tampere-Lehto-Seppo.blogspot.com/ Parempi Tampere: Ainoa oikea suojeluskunta-arvot omaava Pentti Linkolan tapainen oman kansan edustaja ilman Afrikan ja Moskovan oblastin kusettajia kumartamaton aitosuomalainen fennomaan kuten jääkäriliikkeen edustajat aikoinaan. Suomi tarvitsee oikeita suomalaisia ei taikamattosatujen edustajia ja erilaisuuden ammattikusettajia jotka lomailevat pakolaisstatuksella kotimaissaan. Tervetuloa yhteislistalle. Yhteydenotot e-mail: Vapaussoturi@gmail.com Kuntavaaliehdokkaat Tampere 2025 Parempi Tampere: Haussa isänmaallisia alkuperäkansan ja ympäristömme etua ajavia, ei kommunistisia tai matuinvaasion pappeja papittaria. Suomi suomalaisille tavoittein!
-----------------------------------------------------
-----------------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti